en iyi casino siteleri

ÇOCUKLAR MAHALLE ŞENLİKLERİ’Nİ ÇOK SEVDİ

Sultanbeyli Belediyesi’nin başlatmış olduğu “Mahalle Şenlikleri” programının sonuncusu Mehmet Akif’te yapıldı. Tüm mahallelerde yoğun katılımla gerçekleşen şenlikleri çocuklar çok sevdi. Başkan Ali Tombaş da yeni etkinlikler, yepyeni sürprizler müjdesi verdi.

ÇOCUKLAR MAHALLE ŞENLİKLERİ’Nİ ÇOK SEVDİ
ÇOCUKLAR MAHALLE ŞENLİKLERİ’Nİ ÇOK SEVDİ Anadolu Havadis

Sultanbeyli Belediyesi’nin düzenlediği “Mahalle Şenlikleri” etkinlikleri, çocukların eğlence adresi oldu. İllüzyon gösterisinden bilim şenliğine, kukla gösterisinden konserlere kadar çeşitli etkinliklerin yer aldığı şenlikler çocuklardan tam not aldı. Aileler de verilen hizmetlerden memnuniyetini ifade etti.

Mahalle Şenlikleri’nin son programı Mehmet Akif Mahallesi’nde yapıldı. Etkinliğe Belediye Başkanı Ali Tombaş’ın yanı sıra, AK Parti İstanbul Milletvekili Yahya Çelik, AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ayhan Üşdi de katıldı.

“ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU İÇİN HER ŞEYE DEĞER”

Çocukların yaz dönemini eğlenceli etkinliklerle geçirmesi için pek çok program düzenlediklerini belirten Başkan Ali Tombaş, “Sultanbeyli’mizi mutlu çocukların şehri yapmak için gayretle çalışıyoruz. Bu kapsamda “Haydi Çocuklar Mahallede Şenlik Var” projemizi faaliyete aldık. Şenliklerimize ilk olarak Hasanpaşa Mahallemizden başladık. Mehmet Akif Mahallemiz ile bitirdik. 15 Mahallemizde de şenliklerimizi gerçekleştirdik.

Düzenlediğimiz bu etkinliğimizde çocuklarımızın erken yaşlarda bilimle tanışmalarını da sağlıyoruz. Ayrıca yavrularımıza çeşitli ikramlarda da bulunuyoruz. Programımıza çocuklarımızın ve ailelerimizin ilgisi hamdolsun oldukça yoğundu. Mahallelerimiz kalabalık oldukça bizler de mutlu oluyoruz. Mahalle şenliklerimizi tüm mahallelerimizde gerçekleştirdik. Daha güzel projelerle yavrularımızın yüzlerini güldürmeye devam edeceğiz” dedi.

  •  
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BAŞKAN ALİ TOMBAŞ, SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR’UN YENİ SEZON AÇILIŞINA KATILDI
BAŞKAN ALİ TOMBAŞ, SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR’UN YENİ SEZON AÇILIŞINA KATILDI
Basketbol ve Halı Sahalar Yenileniyor
Basketbol ve Halı Sahalar Yenileniyor