en iyi casino siteleri

BAŞKAN İSMET YILDIRIM, AHİLİK KÜLTÜRÜ HAFTASI’NDA MODOKO ESNAFIYLA BULUŞTU

Ahilik Kültürü Haftası nedeniyle Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Modoko Mobilyacılar Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Bu anlamlı ziyarette Yıldırım, ahilik kültürünü yaşatmanın ve gelecek nesillere aktarmanın önemini vurguladı.

BAŞKAN İSMET YILDIRIM, AHİLİK KÜLTÜRÜ HAFTASI’NDA MODOKO ESNAFIYLA BULUŞTU
BAŞKAN İSMET YILDIRIM, AHİLİK KÜLTÜRÜ HAFTASI’NDA MODOKO ESNAFIYLA BULUŞTU Anadolu Havadis

Başkan İsmet Yıldırım, ahilik kültürünün esnaf ve sanatkârlar arasında dayanışma, kardeşlik ve ticari ahlakı ön plana çıkardığını belirterek, “Ahilik, toplumumuzun ekonomik ve sosyal yaşamında önemli bir yer tutuyor. Bu değerleri yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için üzerimize düşeni yapmalıyız. Esnaflarımız, yerel ekonomimizin temel taşlarıdır. Onların sorunlarını dinlemek ve destek olmak bizim önceliğimizdir,” dedi.

Esnaf ziyaretleri sırasında işyerlerinde tek tek sohbet eden Başkan Yıldırım, Modoko Mobilyacılar Sitesi esnafının talep ve önerilerini dinleyerek hayırlı işler diledi. Yıldırım, Ahilik Kültürü Haftası’nın bu değerlerin daha geniş kitlelere ulaşması için bir fırsat sunduğunu vurgulayarak, esnafın birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü çalışmalar yapacağına inandığını ifade etti. Ziyareti sırasında Başkan Yıldırım’a, Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Koray Çalışkan eşlik etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Pendik Kitap Fuarı Kapılarını Açtı
Pendik Kitap Fuarı Kapılarını Açtı
2024-2025 SULTANBEYLİ KÜLTÜR SANAT SEZONU BAŞLADI
2024-2025 SULTANBEYLİ KÜLTÜR SANAT SEZONU BAŞLADI